'Plein2 Werk' is, na 'Plein2 Zorg' nu ook al een paar weken up-and-running. De eerste gebruikers zijn erg enthousiast. Dat betekent dat na een aantal weken proefdraaien de 'deuren' steeds meer open gaan, met name ook voor de MKB-ondernemers in onze wijk die een laagdrempelige, flexibele en comfortabele werkplek zoeken voor een paar uurtjes tot wellicht de hele dag. 

In de ruimte met fraai uitzicht op het Homan van der Heideplein is plaats voor ongeveer 6 tot 8 mensen. Er is snel internet, een white-board en Restaurant OpBuuren verzorgt koffie en thee. Wil je bijvoorbeeld ook een lunch of diner gebruiken dan kun je via dit formulier rechtstreeks bij het restaurant een bestelling plaatsen en verder met hen je eventuele aanvullende wensen afstemmen. Je krijg van het restaurant rechtstreeks een factuur tenzij je aangeeft dat je dat anders wilt.

De individuele werkplek staat tot je beschikking voor een bedrag van slechts €110,- ex btw voor 3 maanden. Er zijn geen beperkingen aan hoe vaak je komt, wel geldt een fair-use-policy. Check van te voren dus in de web-agenda of de ruimte voor jou beschikbaar is. Om boekingen te kunnen doen kun je je aanmelden en inschrijven via dit formulier.

Na inschrijving nemen we contact met je op en na acceptatie zul je toegang krijgen tot de agenda. Dan ontvang je automatisch je  factuur die voldaan dient te zijn voorafgaand aan het gebruik van je abonnement.

Wij zijn de formule 'Plein2 Werk' steeds verder voor jou als MKB-ondernemer aan het verfijnen en daarom zijn we altijd geïnteresseerd in je inspirerende ideeën en feedback na gebruik.